Μ.Τριανταφυλλόπουλος στον Arena Fm: «Τα κοπρόσκυλα πηγαίνουν πάντα με τους νικητές» (audio)

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μιλώντας για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, την κόντρα του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και το μείζον ζήτημα της Μακεδονίας.

Αναλυτικά τι είπε ο δημοσιογράφος:

Για την απάντηση του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του κου Μαρινάκη: “ Ο κος Μαρινάκης στις 18 Γενάρη έχει κληθεί από τον εισαγγελέα. Από το κατηγορητήριο θα καταλάβουμε πόσο σοβαρή είναι αυτή η κατηγορία. Όλοι κάνουν δηλώσεις με βάση τα συμφέροντα τους, δεν είναι κάτι αυτό συμβαίνει πάντα.”

Αν οδηγεί κάπου όλη αυτή η υπόθεση: “Εγώ βλέπω ότι μόνο εγώ ασχολούμαι με το θέμα. Οι δημοσιογράφοι και της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είναι μουγγοί. Καταλαβαίνω ότι Μητσοτάκης και λοιποί έχουν κοινές εταιρίες και συμφέροντα μαζί και δεν μπορούν να πάρουν θέση, αλλά θα έπρεπε να το κάνουν αφού άσχετα αν ο Μαρινάκης έκανε κάποιες αγορές τώρα. Δεν με απασχολεί όμως γιατί όλοι είναι κοπρόσκυλα και πάντα κοιτούν να πηγαίνουν με τους νικητές. Οι ύαινες όταν τρώει το λιοντάρι πάνε κι αυτές από κοντά να τσιμπήσουν. Δεν έχω κανέναν από πίσω, το zougla.gr μόνο.”

Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο που τοποθετήθηκε για το θέμα του Μαρινάκη: “ Ξεκίνησε εδώ και καιρό αυτή η κόντρα από όταν στήριξε ανοιχτά τον Τσίπρα ο Σαββίδης. Αδιάφορο με αφήνει εγώ με τον κόσμο είμαι ούτε κυβερνητικός ούτε αντικυβερνητικός.

Για το θέμα της Μακεδονίας: “ Από το γένος Κοραή είμαι κοντά στην Αριδαία είναι οι ρίζες μου. Όσο πιο Μακεδόνας γίνεται. Στο Καϊμάκτσαλαν έχω σπίτι. Όποιος έχει το κουράγιο να μιλήσει για αυτά και να παραδεχθεί πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ταυτότητα και τα κάνουν όλα επειδή φοβούνται τους Αλβανούς, τότε δεν μπορεί ούτε να καταλάβει την σοβαρότητα των θεμάτων, ούτε τι συμβαίνει ούτε πως μπορεί να επιλυθεί. Δεν κινδυνεύει η Μακεδονία μας από αυτούς. Γίνεται μια εθνοκαπηλία πάνω στο θέμα δημιουργούνται ομάδες μικρές επικίνδυνες. Στην Πέλλα είναιο η καρδιά της Μακεδονίας, Ελληνικά μιλούσε ο Αλέξανδρος. Αν θέλουν οι Σκοπιανοί να τους λένε Μακεδονία, να έρθουν να τους πάρουμε αγκαλιά, να τους λέμε όπως θέλουν ταυτότητα ψάχνουν. Μία είναι η Μακεδονία, ας έρθουν να δουν πως είναι”

Ακούστε ολόκληρη τη συνομιλία: