Ξεκινάει Μεντί, ψάχνει κάτι ακόμη

Έναν ακραίο αμυντικό, υπό προϋποθέσεις, θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Ηρακλής στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που διανύουμε. Μετά και την απόκτηση του Μεντί, ο Σάκης Αναστασιάδης θωρεί ότι έχει καλυφθεί το βασικό μέρος του σχεδιασμού που εκπονήθηκε το τελευταίο διάστημα προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει με τις πιθανότητες υπέρ της το στόχο κατάκτησης της πρωτιάς στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο Κριστιάν Μεντί, φαίνεται ότι έχει πείσει τον προπονητή για την ετοιμότητά του και πιθανότατα θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του, σε αντίθεση με αυτή του Τάι, για την περίπτωση του οποίου είναι αλήθεια ότι προκύπτουν ερωτηματικά στο κυανόλευκο στρατόπεδο ως προς τη στάση ορισμένων αρμοδίων -και των κινήτρων που μπορεί να έχουν- πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης της εβδομάδας ο προπονητής του Ηρακλή ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, στην οποία συμμετέχουν 19 παίκτες, οι: Βοσνιάδης, Αμπάρης, Ρεβυθόπουλος, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Αντ. Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Ρόβας, Μεντί, Κρυστάλης, Υφαντίδης, Γκουτσίδης, Ανδρεάκος, Μούδιος, Κριτσιάνης.