“Ήταν ένας άθλος με την Άρσεναλ!”

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Arena fm για το ματς με την Μπορούσια και για τη μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ:

«Ήταν ένας άθλος τότε με την Άρσεναλ, που πήρε νταμπλ. Είναι ίσως η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία μας. Έχει χαραχτεί στη μνήμη του κόσμου. Στην αναπαράσταση νομίσαμε ότι θα μπούμε να παίξουμε. Είπε ακριβώς τα ίδια ο Αναστασιάδης. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, οικογένεια, φίλοι μεταξύ μας, οι περισσότεροι Έλληνες και πολύ καλό σύνολο.

Ενώ γνωρίζαμε ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα σκεφτήκαμε ότι ΠΑΟΚ είμαστε και γράψαμε ιστορία.

Ήταν τρομερή επιτυχία. Πέρασαν τόσα χρόνια, αλλά νιώθω πολύ όμορφα όταν σκέφτομαι τη στιγμή. Και ένα ευτράπελο. Μόλις έγινε το 1-0 βγάζει τον Ζαφειρίου και βάζει Σιδηρόπουλο ο Άγγελος. Τελειώνει το ματς, ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο όπου ο Σιδηρόπουλος που ήταν πρώτος χαβαλετζής λέει στον Άγγελο. Καλά που έβαλες εμένα και πήραμε την πρόκριση.

Για το ματς με την Ντόρτμουντ, αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, καλό υλικό, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Προγνωστικά δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά επειδή πίσω η Ντόρτμουντ έχει κενά μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα τότε μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα.

Ο κύριος αυτός (Σάββας Θεοδωρίδης) πάντα προκαλεί. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Μας περιμένουνε στη γωνία. Ο κόσμος πρέπει αν προστατέψει την ομάδα. Θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.
Αυτοί θα προκαλέσουν έτσι κι αλλιώς, αλλά πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα.