«Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν στην Αθήνα» (audio)

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι οι εκλογές της ΕΠΟ, δε θα γίνουν στα Χανιά, αλλά στην Αθήνα: «Έπρεπε να πληρωθεί η θέση στην Ολυμπιακή επιτροπή. Κάποιος εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου να είναι εκεί. Επέλεξαν το δικό μου πρόσωπο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δίνει μια άλλη διάσταση στην όλη πρσπάθεια.  Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ενότητα και συναίνεση και αυτό ήταν μια πολύ καλή αρχή προς όλους όσοι έχουν το μυαλό τους στην  κατάσταση τόσων ετών που πρέπει να τελειώσει.

Θεωρώ ότι ως το Μάιο θα γίνουν εκολγές. Για όλους όσοι έχουν άποψη ότι μπορεί ο Κουτσοκούμνης να πάει τις εκλογές πιο μετά κάνουν λάθος.

Η ημερομηνία είναι 31 Μαίου 2017. Δεν είναι εφεύρημα δικό μας. Είναι ρητή η εντολή της FIFA. Το σύνολο των ενώσεων αυτό επιθυμεί.

Είναι το ζήτημα της ουσίας. Τι να κάνει μια προσωρινή διοίκηση; Δεν έχει ούτε τη δύναμη ούτε την αρμοδιότητα.

Θεωρώ ότι θα είναι πάνω από 32 ενώσεις μαζί μας. Να κάνει ότι είναι να κάνει τώρα η προσωρινή διοίκηση και να αποχωρήσει. Πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει και νωρίτερα, πριν από τον Μάιο όσα πρέπει να κάνει, δηλαδή την εναρμόνιση κανονισμών και καταστατικού.

Με τον Νίκο τον Τζώρτζογλου μασ συνδέει μακρά φιλία. Ο Νίκος έχει τις δικές του απόψεις. Στον μπούσουλα όμως  συμφωνούμε. Στην προχθεσινή συγκέντρωση ήταν εκεί. Μιλάω πολύ συχνά μαζί του.»

Η εκλογές θα γίνουν στην Αθήνα. Η προσωρινή διοίκηση θα τις προκηρύξει, Έχω βεβαιότητα γι’ αυτό. Τόσα χρόνια στην Αθήνα γίνονται.»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: