Ο Γ.Βένος στον Arena FM: «Κεραυνός εν αιθρία» (audio)

Στον Arena FM φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη Γιάννης Βένος, μιλώντας για τον ξαφνικό χαμό του Τάκη Λουκανίδη, αλλά και την φετινή πορεία του Άρη στην προσπάθεια του για επιστροφή στην Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον χαμό του Τάκη Λουκανίδη και πως αντέδρασε: “Δυσάρεστα νέα. Τρελάθηκα όταν έμαθα τα νέα, δεν είχε τίποτα γυμναζόταν, έκανε καλή ζωή μιλούσαμε και λίγο. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα λυπήθηκε πιστεύω, ήταν ένας τζέντλεμαν των ελληνικών γηπέδων. Δεν άφησε κανένα μεμπτό σημείο στην καριέρα του.”

 

Για την πολυσυνθετικότητα του: “Ήταν ο πιο πλήρης ποδοσφαιριστής. Όλοι μιλούν για τον Κούδα, τον Δομάζο και λοιπά, αλλά όλοι λένε και για τον Τάκη, που ήταν ο πιο πολυθεσίτης από όλους. Και το έκανε σε πολλούς αγώνες.”

 

Για τον σύλλογο βετεράνων που τιμάει τέτοιες φιγούρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου: Σίγουρα. Έχει περάσει και από την οικογένεια του Άρη εξάλλου, πανηγυρίζοντας και το κύπελλο το 1970. Άμα κάποιος είναι άρρωστος το περιμένεις, τώρα ήταν εντελώς ξαφνικό και πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία

 

Για την φετινή πορεία του Άρη: “Υπάρχει μια σιγουριά και σταθερότητα. Είναι αποφασισμένη η ομάδα να τερματίσει πρώτη. Τίποτα δεν είναι εύκολο όμως και ο Σπανός το ξέρει αυτό και το μεταβιβάζει στους παίκτες του. Σε κάθε παιχνίδι θέλει την νίκη. Το καλό είναι ότι κάποιες μέρες που δεν είναι καλά η ομάδα και δεν παίζει καλά, παίρνει την νίκη έστω και δύσκολα. Έχει κάνει πολλές ανατροπές, κάτι σημαίνει αυτό.”

Ακούστε όσα είπε στον ArenaFM: