«Επενδυτής μεγαλύτερος και από τον Ιβάν…»

Ο πρώην παράγοντας του Άρη, Αντώνης Ζαμπέτας, μίλησε στν ArenaFM 89.4 αναφορικά με την Deloitte και την εύρεση επενδυτή, διαδικασία  την οποία ξεκίνησε ο ίδιος .

Όσα είπε ο Αντώνης Ζαμπέτας στον ArenaFM 89.4:

«Ο Ζαμπέτας δεν ζήτησε από κανέναν 25.000 ευρώ. Ο Ζαμπέτας έχει προσφέρει 200.000 ευρώ στον Άρη και δεν έχει πάρει τίποτα και έχει κατασχεμένα σπίτια και δικαστήρια και ουδέποτε ήρθε κάποιος από τον Α.Σ. σαν μάρτυρας για να έχω ένα ελαφρυντικό στα δικαστήρια αυτά.

Εγώ το μόνο που κάνω είναι να ψάχνω επενδυτή και μόνο τρικλοποδιές δέχομαι. Η Deloitte έχει μια πάγια αρχή να μιλάει μόνο με θεσμικούς φορείς. Ζήτησα από το διοικητικό συμβούλιου του Α.Σ. να κάνει μια κρούση στην εταιρία . Είναι παγκόσμια εταιρία, έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο και τα γραφεία της έχουν εμπλακεί πολλάκις με αγοροπωλησίες ομάδων. Στον Άρη δεν αναζητήθηκε ποτέ μα ποτέ, σοβαρά ένας επενδυτής. Αν δεν τον προσεγγίσεις επαγγελματικά δεν θα έρθει ποτέ μόνος του κανέναν επενδυτής. Είπα στον κ.Ψηφίδη ότι πιστεύω πως θα ζητήσουν ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ. Εμείς οι Αρειανοί θα τα βάλουμε ,εγώ πρώτος βάζω 1000 ευρώ, και έχω ακόμα δυο φίλους που βάζουνε από 1000 ευρώ. Να μπει ο Ντίνος ο Κούης σαν μπροστάρης για τα λεφτά αυτά. Θα τα βρω αυτά τα λεφτά, έχουν μαζευτεί στο παρελθόν για πολύ χειρότερους λόγους».

Για το αν η Deloitte μπορεί να βρει επενδυτή: «Δεν είμαι η Deloitte και δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Αν δεν βρει επενδυτή η Deloitte , τι γίνεται με τα 25.000 ευρώ: «Πήγαν για καλό σκοπό…»

Για τον Καρυπίδη και αν είναι ο κατάλληλος επενδυτής για τον Άρη: «Δεν το γνωρίζω, δεν είμαι στο πορτοφόλι του. Αλλά δεν είναι στο επίπεδο του Ιβάν Σαββίδη. Εγώ θέλω ο Άρης μας να βρει ένα επενδυτή ανώτερο από τον Ιβάν».

Για το Ρύσιο: «Άλλο και αυτό. Αν αύριο  βγει η τιμή του Ρυσίου 300.000 ευρώ ποιος θα πάει να το πάρει. Μόνο ο Ιβάν μπορεί να το πάρει να το κάνει λιβάδι. Για μένα ούτε 300.000 ευρώ δεν κάνει».