Ενίσχυση με …Ταλέντο

Ο Αλεχάντρο Ταλέντο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη. Οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης έχουν εντοπίσει το πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας τους  και θεωρούν ότι ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Καλλιθέας, μπορεί να δώσει λύσεις. Ο άνθρωποι του Άρη πιστεύουν στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, χαρακτηρίζοντας τον  μάλιστα  εξελίξιμο. Ο Ταλέντο έχει συμβόλαιο με την Καλλιθέα, η οποία, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης  αναμένεται να έχει συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας της Αθήνας, προκειμένου να διερευνήσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις, για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Σε διερευνητική επαφή των δύο πλευρών, η Καλλιθέα δείχνει διατεθειμένη να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον ομάδων (Λάρισα και άλλη μια ομάδα της κατηγορίας κινήθηκαν σύμφωνα με όσα αποδίδονται στην Αθηναϊκή ομάδα) ωστόσο ο Άρης έχει τη διάθεση να πάρει τον παίκτη αποφεύγοντας μια διαδικασία δημοπρασίας και εφόσον η συμφωνία κινείται στα οικονομικά δεδομένα που ο ίδιος επιθυμεί.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει μια μεγάλη αύξηση αποδοχών από όποια ομάδα τον αποκτήσει. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκινά συζητώντας για μηνιαίες αποδοχές που υπερβαίνουν τις έξι χιλιάδες μηνιαίως, ενώ τώρα αμείβεται με υποπενταπλάσιο ποσό. Και σε αυτό το κομμάτι ο Άρης δεν θα υποχωρήσει από την στρατηγική του λελογισμένου μπάτζετ που διαμόρφωσε φέτος.

Στην ίδια λογική, αν υπάρξει οικονομικό περιθώριο μετά από μια ενδεχόμενη απόκτηση του Ταλέντο, θα γίνει κίνηση και για στόπερ.