«Δεν έχω το μαγικό ραβδάκι αλλά…» (Audio)

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος επέστρεψε και πάλι στο… σπίτι του ,μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης στον ArenaFM 89.4:

«Πρέπει να πιάσουμε κατευθείαν δουλειά και να δούμε τι γίνεται από δω και πέρα. Δεν θα κρίνω εγώ αν η ομάδα έχει μείνει πίσω. Έλαβα μια πρόσκληση να αναλάβω την ομάδα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ο κόσμος έχει στην μνήμη του τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ που έφτασε στην κορυφή και κάναμε το νταμπλ. Δεν είναι εύκολο για να φτάσεις μέχρι εκεί. Ήταν τεράστια επιτυχία. Μην νομίζουν ότι έχω κανένα μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά θα λυθούν όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ».

Για την απουσία του Γιάννη Παντακίδη και αν θα κινηθούν προς την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη: «Και αγωνιστικά αλλά είναι και η ψυχή της ομάδας. Στοίχησε πολύ στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτά συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να το ξεπεράσει. Μια ομάδα δεν μπορεί να έχει μόνο δυο κεντρικούς, πρέπει να πάρουμε κάποιον ακόμα».

Για την σημερινή πρώτη προπόνηση: «Την ξέρω την ομάδα, και τα παιδιά που δεν ήταν πέρυσι. Τον Πέτρογλου, το Τερζή, τους ξέρω. Είναι λίγο μουδιασμένοι, δεν έχουν αυτή την αυτοπεποίθηση που ελπίζω ότι θα αποκτήσουνε στην συνέχεια της σεζόν»

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ορεστιάδα: «Είναι τιμωρημένος και ο Χιμένες, οποίος είναι το βαρύ μας πυροβολικό και θα είναι δύσκολα για μας. Ο Χιμένες είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για μας και θα είναι εκτός τουλάχιστον για δυο παιχνίδια . Ξεκινάει πάντως ένας κύκλος δύσκολων παιχνιδιών . Το Σάββατο παίζουμε με τον Ηρακλή μετά με Νόλικο και μετά με τον Ολυμπιακό».

Ακούστε όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις: