Ο Χ.Γκόμεζ στον Arena Fm: «Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου…» (audio)

Ο Χάρι Γκόμεζ μίλησε στον Arena Fm για τη νέα του ομάδα τον Ηρακλή Χαλκίδας, ενώ όπως είναι λογικό δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και τις στιγμές που έζησε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρι Γκόμεζ:

Για τον Ηρακλή Χαλκίδας: «Είμαι εδώ και μία ενδομάδα στην ομάδα και στην πόλη της Χαλκίδας. Είναι πολύ ωραία εδώ, όπως είναι και σε όλη την Ελλάδα, βέβαια. Ήρθα σε μία πιο «μικρή» ομάδα από τον ΠΑΟΚ, η οποία φέτος προσπαθεί να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Θα προσπαθήσω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το πως ένιωσε όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Πάντα στην καριέρα μου φερόμουν πολύ επαγγελματικά. Έτσι, προσπαθώ να βλέπω πάντα τα θετικά στοιχεία μίας συνεργασίας. Πέρσι, μετά την απονομή του πρωταθλήματος συναντήθηκα με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ενημέρωσα ότι θα απουσιάσω για αρκετό καιρό από τους αγώνες. Ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για τη φετινή σεζόν από τον Ιούνιο! Τον Σεπτέμβριο ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά όχι στο 100%. Έβλεπα ότι οι άνθρωποι της ομάδας, και είναι λογικό αυτό, άρχισαν να αγχώνονται. Έτσι αποφασίστηκε να σταματήσουμε τη συνεργασία μας. Συμβαίνουν αυτά. Ήξερα ότι δεν θα έμενα για πάντα στην ομάδα».

Για το τι κρατάει από την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Πέρασα πολύ καλά και τις δύο φορές που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήμασταν στην 5ή-6ή θέση και ξαφνικά πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Τώρα όμως κοιτάω μπροστά. Παίρνω κουράγιο από τα πάρα πολλά μηνύματα που λαμβάνω στα social Media από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό, μου δίνει δύναμη και κίνητρο για να γίνω καλά και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».