Χατζηβρέττας: «Πρότυπο για τα παιδιά ο Αντετοκούνμπο»

Ο Νίκος Χατζηβρέττας μίλησε στον Arena FM 89.4 για το ματς μεταξύ της ομάδας Αντετοκούνμπο και της Εθνικής του 2005 που έλαβε χώρα χθες στο Αλεξάνδρειο.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Νίκος Χατζηβρέττας:

«Γύρισα πίσω στο χρόνο μέσα σε ένα γήπεδο γεμάτο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και συνδυάστηκε με ένα πολύ ωραίο event σε ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά.

Αυτή η πρωτοβουλία ήταν του Παπαλουκά και στόχος όλων όσοι ασχολούμαστε με τις μικρές ηλικίες και τις υποδομές στο μπάσκετ, είναι να δώσουμε κάτι στις επόμενες γενιές. Να γίνουν σωστοί αθλητές. O σκοπός μας είναι να κάνουμε όλα αυτά τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό,να αγαπήσουν το μπάσκετ. Κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν και σωστοί άνθρωποι που θα ξέρουν και πώς να συμπεριφερθούν και μέσα στο γήπεδο. Αν γίνει ένας σωστός αθλητής , δεν έχει σημασία αν γίνεις πρωταθλητής».

Αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο :«Ο  Αντετοκούνμπο με αυτά που κάνει, διαφημίζει το άθλημα και βοηθά τα πιτσιρίκια να αγαπούν το άθλημα. Ο Γιάννης είναι μια διαφήμιση από μόνος του.

Είναι διαφήμιση για τη χώρα μας ο τρόπος που παίζουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και πως μιλούν για τη χώρα μας. Γιατί δείχνουν και πόσο βαθιές αρχές έχουν μέσα τους και αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά».