«Προσαρμόζομαι στον ΠΑΟΚ»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κριστιάν Νομπόα, όπου αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα αλλά και στον “Δικέφαλο”.

«Ήταν μία προοπτική για εμένα η επιστροφή μου στην Εμελέκ, ωστόσο δεν ήταν η ώρα για να επιστρέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που υποστηρίζω αυτή την ομάδα και αργότερα πιστεύω ότι θα επιστρέψω σε αυτή. Εξάλλου δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ την επιστροφή μου στην Εμελέκ, θα το κάνω για την αγάπη που έχω για αυτή τη φανέλα», ανέφερε αρχικά ο νέος άσος του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι ακόμα σε περίοδο προσαρμογής και προσπαθώ να μάθω κάποιες χρήσιμες ελληνικές λέξεις-κλειδιά για να συνεννοούμαι. Η θερμοκρασία εδώ είναι στους 14 βαθμούς Κελσίου. Έπαιξα έως τώρα σε ένα φιλικό παιχνίδι με τη νέα μου ομάδα. Η συμμετοχή μου στα επόμενα παιχνίδια εξαρτάται από τον προπονητή μου». 

Τέλος, για την παρουσία του Σίξτο Βιζουέτε στον πάγκο της Εθνικής Ισημερινού,σχολίασε: «Ο Βιζουέτε είναι επαγγελματίας και ως παίκτης της ομάδας θα τον στηρίξω».