Παυλίδης: «Χόρτασε ο κόσμος από λόγια, μόνο δουλειά»

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης, τονίζοντας ότι στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο, κάτι που πρέπει να φανεί αποκλειστικά και μόνο μέσα στο γήπεδο.

«Ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα. Ξεκινάμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, η ομάδα να φτάσει στη Φούτμπολ Λιγκ αρχικά και μετά στην Σούπερ Λιγκ. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Από λόγια ο κόσμος έχει χορτάσει. Μόνο δουλειά», τόνισε αρχικά ο 24χρονος μέσος.

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Ήδη έχει γίνει αυτό και μάλιστα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να έρθει ο προπονητής, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος».

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: «Το μόνο που με δυσκόλεψε για να πάρω την απόφαση μου ήταν η κατηγορία.Αλλά μόνο που βλέπεις το όνομα Άρης και την ιστορία του δεν χρειάζεται να δυσκολευτείς στο να απαντήσεις θετικά».

Για την συνύπαρξη του στον Άρη με αρκετούς παίκτες από την Βέροια: «Υπάρχουν παίκτες που πέρσι αγωνιζόμασταν μαζί, αλλά και παίκτες που παλαιότερα παίξαμε μαζί όπως ο Καλογέρης, ο Σαμαράς. Είναι πιο οικείο το περιβάλλον».

Για τον φετινό στόχο: «Μόνο η άνοδος και θα φανεί μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο στα λόγια».