Ξεμούδιασμα και δοκιμές νούμερο 2 για τον Άρη

Το χθεσινό παιχνίδι με την Κουζόφ ήτα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν περίπου 1000 φίλοι του Άρη τη νέα ομάδα που φτιάχνεται. Η εύκολο νίκη και κυρίως η καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση ενθουσίασαν τον κόσμο. Δεν αποκλείεται στο σημερινό φιλικό με τον Κόροιβο στις 18:300 οι φίλαθλοι να είναι περισσότεροι.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και άλλες δοκιμές κατά την διάρκεια αγώνα ενώ οι παίκτες θα «ξεμουδιάσουν» από την σκληρή προετοιμασία. Ο Σάββας Καμπερίδης και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη προσπαθούν να βάλουν τις βάσεις ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αυτοί που σίγουρα «κλέβουν» την παράσταση στα φιλικά είναι ο ΜακΝιλ με τον Χάγκινς. Για τον πρώτο όλοι το περιμένανε αλλά για τον πρώην παίκτη του Κολοσσού ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν πως σε όλα τα φιλικά θα έχει διψήφιο αριθμό πόντων. Για την αμυντική του συμπεριφορά, που είναι εξαιρετική, κανείς δεν εκπλήσσεται.

Ο Γουάιτ και αυτός σιγά σιγά ανεβαίνει ενώ ο Γουότερς λόγω και ενός μικροπροβλήματος χρειάζεται λίγο χρόνο για να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Εξαιρετικός στο χθεσινό φιλικό και ο Ξανθόπουλος με την οργάνωση στο παιχνίδι του.

Καλή ευκαιρία για τον κόσμο σήμερα αξίζει να παρακολουθήσει την ομάδα του Άρη σε ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι.