«Να πάει καλά ο Άρης»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης τοποθετήθηκε λακωνικά στην εφημερίδα ArenaPress για τη δικαστική περιπέτεια που τον απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Του Μιχάλη Σαρόπουλου

Η επιταγή του Διούδη, οι κατηγορίες για υπεξαίρεση των χρημάτων αλλά και η εξαπάτησή των Σωκράτη Διούδη, Νίκου Κουσίδη, Μαυρουδή Μπουγαΐδη, Κώστα Κοτσαρίδη, Θεόφιλου Καρασαββίδη και Παύλου Τοπίδη, ήταν τα όσα ανέφερε το κατηγορητήριο κατά του πρώην προέδρου των «κιτρινόμαυρων».

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Στεφανίδη από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Άρης, είχε συνοδευτεί από πλήθος νομικών μέτρων που επιχείρησαν να λάβουν διάφοροι εναντίον του, με στόχο να ξεκαθαριστεί η πορεία των χρημάτων της επιταγής του Σωκράτη Διούδη, την οποία ο τότε πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», πήρε στα χέρια του μία ημέρα πριν αποχωρήσει από τη θέση του.

Οι ποδοσφαιριστές Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Κουσίδης, Σωκράτης Διούδης  αλλά και οι εκπρόσωποι παικτών, Θεόφιλος Καρασαβίδης, Παύλος Τοπίδης, θέλησαν να δεσμεύσουν τους λογαριασμούς του Παναγιώτη Στεφανίδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης γι’ αυτό και κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, καθώς θεωρούσαν ότι τους εξαπάτησε μη δίνοντάς τους τα χρήματα που τους οφειλόταν.

Η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, όπως άλλωστε είχε γίνει και με την προσωρινή διαταγή τον περασμένο Σεπτέμβριο, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς ο άλλοτε πρόεδρος του Άρη δεν θεωρείται ύποπτος φυγής, ενώ ήταν απόλυτα συνεπής όποτε του ζητήθηκε να δώσει το «παρών».

Μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όλων για συκοφαντική δυσφήμιση, διαδικασία που πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, ενώ αναμένεται να κινηθεί και κατά του Λάμπρου Σκόρδα.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Στεφανίδης, που συνειδητά έχει επιλέξει να απέχει από δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις, μίλησε στην «Arena Press» και λακωνικά φανέρωσε τον τρόπο σκέψης του τονίζοντας:

«Το μόνο που θέλω εγώ είναι να πηγαίνει καλά ο Άρης, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, όλα τα άλλα θα έρθει η ώρα τους, θα αναφερθούμε, τώρα το μόνο που ενδιαφέρει είναι ο Άρης».