«Μεγάλος αθλητής και άνθρωπος ο Αντετοκούνμπο»

Ο Λευτέρης Κακιούσης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την χθεσινή εκδήλωση που έγινε στο Αλεξάνδρειο, αναφέρθηκε στην τρομερή φουρνιά αθλητών αλλά και στο φαινόμενο του Γιάννη Αντετοκούνμπο .

Όσα είπε Ο Λευτέρης Κακιούσης στον ArenaFM 89.4:

«Υπήρχε συναισθηματική φόρτιση γιατί κάναμε μαζί μια μεγάλη διαδρομή και αυτό ήταν μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε και να χαρούμε. Μετά την ομάδα του ’87 αυτή η ομάδα έβαλε ένα λιθαράκι για να γεμίζουν τα γήπεδα του μπάσκετ…

Εμείς που ήμασταν στην ομάδα σαν προπονητές τότε, τα θεωρούμε όλα παιδιά μας. Και η ποιότητα αλλά και το ήθος αυτών των παιδιών συνέλαβαν για να γίνει αυτή η ομάδα τόσο μεγάλη και να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες.

Αυτή η ομάδα αν κατέβει και κάνει μια προετοιμασία άνετα μπορεί να σταθεί στην Α1»!

Για την νέα φουρνιά και τον Γιάννη Αντετοκουνμπο: «Είναι η επόμενη εξελιγμένη φουρνιά αυτή η τωρινή. Ο Αντετοκούμπο είναι και πάρα πολύ καλός άνθρωπος εκτός από μεγάλος αθλητής.

Μετά από μια τόσο κουραστική χρονιά επέλεξε να μην πάει διακοπές, αλλά να κάνει αυτό που κάνει για να προσελκύσει τα νέα παιδιά στο γήπεδο. Ευτυχώς για εμάς δεν ξεκουράζεται και διαφημίζει το μπάσκετ».

Μπορεί να κρατήσει μόνος του την Εθνική ομάδα;

«Μπορεί αλλά δεν φτάνει μόνος του. Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζεται στο ΝΒΑ και θα πρέπει λίγ να προσαρμοστεί και να μάθει σε αυτούς τους κανόνες. Είναι ηγέτης και μπορεί να δώσει πολλά, πρέπει να στηθεί μια ομάδα πάνω του και με λίγο τύχη θα πάνε όλα καλά».