«Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κάθε δυσκολία»

Ο Περικλής Λασκαράκης ,πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας και από σήμερα πρόεδρος των οικονομικών θεμάτων της ΕΠΟ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το σημερινό (πρώτο) διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας .

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Περικλής Λασκαράκης:

«Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ είμαστε όλοι συνεργάτες και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την όποια δυσκολία θα βρούμε μπροστά μας. Υπάρχει διάθεση από όλους μας να αλλάξουμε ότι περισσότερο μπορούμε και για αυτό μπορώ να σας διαβεβαιώσω».

Αναφορικά με την επικύρωση των πινάκων της Β’ και της Γ’ Εθνικής: «Εμείς δεν πήραμε απόφαση της εγκρίσεως αλλά της επικυρώσεως. Οι πίνακες αυτοί ήρθαν σε εμάς από την επιτροπή διαιτησίας  η οποία είναι και η μόνιμη αποκλειστικά υπεύθυνη για την σύνταξη τους. Εμείς δεν ασχολούμαστε με την στελέχωση των πινάκων».

Ο ΠΣΑΣ έκανε παρέμβαση για να πάρετε μια απόφαση σαν εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αναφορικά με τις μη αδειοδοτημένες ομάδες της Β’ Εθνικής, να έχουν την δυνατότητα να κάνουν πέντε μεταγραφές άνω των 23 ετών : «Δεν ετέθη το θέμα. Ότι απόφαση πάρθηκε θα δημοσιεύσει στο σάιτ της ομοσπονδίας».