«Δεν φεύγω αν δεν επιστρέψουμε στην Σούπερ Λίγκ»

Παρών στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης, όπως έκανε και στις υπόλοιπες εκτός έδρας αναμετρήσεις στα πλέι οφ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να βρίσκεται κοντά στους παίκτες, στην προσπάθεια που θα κάνουν για τον αγώνα με την ΑΕΚ που μπορεί να κρίνει και μαθηματικά την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Αναφερόμενος για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα είναι και ο δυσκολότερος μέχρι τη λήξη της περιόδου, είπε χαρακτηριστικά:

«Θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και σε κάθε αγώνα θέλουμε όσο γίνεται περισσότερα», σχολίασε ο Παπαθανασάκης. Πάντως, ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει να παραδεχτεί ότι ολοκληρώθηκε η προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ και εξηγεί τον λόγο: «Δεν θα γυρίσω στον Καναδά μέχρι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει και μαθηματικά τον στόχο της. Χρειαζόμαστε άλλους τέσσερεις βαθμούς με τα υπάρχοντα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να τους συγκεντρώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα».

 Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής είπε: «Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και θέλουμε να την ολοκληρώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πετυχημένα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους παίκτες μας». Όσο για το περιβόητο κασκόλ του: «Δεν το αλλάζω με τίποτα! Από την στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, το έχω συνέχεια μαζί μου στους αγώνες του Ηρακλή».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή δεν έχει μόνο το μυαλό του στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε άλλα ζητήματα που αφορούν τους «κυανόλευκους», όπως αυτό της αδειοδότησης. Γενικότερα θέλει με την εξασφάλιση της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου να έχουν διευθετηθεί πολλά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη λειτουργία της ΠΑΕ αλλά και την ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.