Αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη

Με τον Ντίμιταρ Μπετμπάτοφ στην 19αμελή αποστολή αλλά και τον Στέφανο Αθανασιάδη να είναι έτοιμος για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να παίξει όσο πρέπει στην Βέροια ώστε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει σημαντικές επιστροφές και σκέφτεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε η ομάδα του να μην αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες. Όσον αφορά τον Μπερμπάτοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Κροάτη προπονητή  και παρόλο που ακόμη δεν είναι στο 100% έτοιμος δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο ματς ανάλογα πάντα και με την εξέλιξή του.

Η αναχώρηση για την Βέροια έχει προγραμματιστεί στις 12:00 και με βάση την συμφωνία των δύο ομάδων στο γήπεδο θα βρίσκονται περίπου  3.500 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου  προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα με διάταξη 3-4-2-1 και ενδεκάδα με Ολσεν, Βιτορ, Κόστα, Τζιολης, Κωνσταντινιδης, Λεοβατς, Κάτσε, Γκολασα, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης.

Τρεις στόπερ οι Βιτορ, Κόστα, Τζιολης. Όλη την δεξιά πλευρά ο Κωνσταντινιδης, όλη την αριστερή πλευρά ο Λέοβατς. Δύο χαφ οι Γκολάσα και Κάτσε, μπροστά τους οι Πέλκας και Μακ. Σέντερ φορ ο Αθανασιάδης.