Όσο μένουν πίσω τόσο θα …ευνοείται ο Άρης

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στην Τρίπολη ο Άρης επί του Αστέρα. Μια επικράτηση με εμφατικό τρόπο, με την ομάδα να βελτιώνει τις περισσότερες αδυναμίες της, να βγαίνει για πρώτη φορά γρήγορα στην αντεπίθεση και να παίρνει άριστα σε ότι αφορά την εκμετάλλευση των ευκαιριών που δημιούργησε.

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του , μετά από αυτές με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, όχι μόνο διατήρησε τον Άρη στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αλλά του επέτρεψε να εκμεταλλευτεί και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να μεγαλώσει τη διαφορά του από τους διώκτες του.

Έδωσε, μάλιστα, την δυνατότητα η νίκη αυτή στη ομάδα του Σάββα Παντελίδη να κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Με τον Ατρόμητο να βρίσκεται στους συν τέσσερις βαθμούς αλλά να έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα τελευταία παιχνίδια, επίσης, εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη για την ομάδα, μας έκαναν ακόμα πιο ξεκάθαρο το πόσο πολύ έχει αδικήσει ο Άρης τον εαυτό του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η ήττα από τον Λεβαδειακό. Είμαστε , όμως, υποχρεωμένοι να πάμε με τα γεγονότα και όχι με τα «αν».

Από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από ορισμένους , προκειμένου να εμφανιστεί ο Άρης ως …ευνοημένος από τη διαιτησία. Πραγματικά, δηλαδή, γελάει ο κόσμος. Όσο πιο πίσω, μάλιστα, μένουν οι ομάδες που τον ακολουθούν, τόσο πιο λυσσαλέα θα γίνεται αυτή η προσπάθεια να πλήξουν επικοινωνιακά τον Άρη.

Ο οργανισμός που λέγεται Άρης θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη κατάσταση. Και φαίνεται ότι είναι έτοιμος να το πράξει.