Από τις 25 του Νοέμβρη 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΑΓΚΑΤΣΗ… 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ 

 Η Ατλέτικο δεν είχε κύπελλο μεσοβδόμαδα και δεν έχει Champions League την ερχόμενη εβδομάδα. Κρίνονται σημαντικές οι επιστροφές των Γκοδίν, Σαούλ – δεν προλαβαίνει ο Κόκε. 

Η Ρεάλ είχε το κύπελλο με τη Μπάρτσα μεσοβδόμαδα και την ερχόμενη Τετάρτη παίζει με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για το Champions League. 

Στα 10 τελευταία ντέρμπι, μετράμε πέντε ισοπαλίες, τρεις νίκες της Ατλέτικο και δύο της Ρεάλ. Το g/g πληρώνει, περίπου, 1,80. 

 

ΛΟΥΓΚΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ 

 Τα εντός έδρας παιχνίδια του Λούγκο είναι, συνήθως, διασκεδαστικά. Στις 12 αναμετρήσεις των Γαλιθιάνων σημειώθηκαν, συνολικά, 33 γκολ. Άλλα τόσα έχουν σημειωθεί στα 12 εκτός της Σαραγόσα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτό το γήπεδο η Σαραγόσα δεν έχει κερδίσει ποτέ. 

Το over θα το βρείτε κοντά στο 2,20. 

 

ΧΙΡΟΝΑ – ΟΥΕΣΚΑ 

 Η Χιρόνα δεν κερδίζει από τις 25 του Νοέμβρη. Η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε από τους δέκα βαθμούς στον ένα. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια κι αν δεν κερδίσει απόψε, μπλέκει για τα καλά. 

Η Ουέσκα προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Βαγιαδολίδ. Είναι ουραγός και απέχει 9 βαθμούς από θέση ασφαλείας. Έχει δύο σημαντικές απουσίες καθώς δεν ταξίδεψαν ο επιθετικός Κούτσο κι ο αμυντικός μέσος Γιανγκέλ. Ο Γιανγκέλ αγωνίζεται στην Ουέσκα ως δανεικός από τη Μ.Σίτι οι ιδιοκτήτες της οποίας είναι και ιδιοκτήτες της Χιρόνα! 

Θα ρισκάρω στον άσο.