Αυτός που θα του αλλάξει ταχύτητα

Ο Άρης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2019, στο σημερινό παιχνίδι με την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, προκειμένου να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία αλλά και να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ενώ οι παίκτες και ο προπονητής οφείλουν να έχουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο μόνο στο σημερινό παιχνίδι, οι έχοντες στα χέρια τους το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος ασχολούνται με τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Υπάρχει, μάλιστα, ποδοσφαιριστής που έχει ήδη αποκτηθεί από τον Άρη και έχει την δυνατότητα να του αλλάξει ταχύτητα.

Ο λόγος, για τον Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπορεί να δώσει στον Άρη αυτό που χρειάζεται στον αγωνιστικό χώρο. Την γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τη μεσαία γραμμή στην επίθεση, την κάθετη πάσα, την γρήγορη σκέψη, το ένας εναντίον ενός αλλά και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Δεν είναι τυχαίος ο ντόρος που έγινε στην Τρίπολη για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Τόνσο ήταν ο παίκτης που άλλαζε το παιχνίδι του Αστέρα και αυτό περιμένουμε να κάνει και στον Άρη. Να κάνει την ομάδα πιο απρόβλεπτη, να δώσει λύσεις στις δύσκολες στιγμές.

Μπορεί το όνομα να μην έκανε κλικ σε ορισμένους, αλλά μιλώντας ποδοσφαιρικά αυτός είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Άρης στη συγκεκριμένη θέση. Έχοντας, άλλωστε, δει πολλές φορές μεγάλα ονόματα να φεύγουν και να μην προσφέρουν τίποτα, αυτό που πρώτιστα ενδιαφέρει είναι το τι θα δώσει ο παίκτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί θα κριθεί και εκεί θα βοηθήσει.