Τρία μετάλλια για τους πυγμάχους του Άρη

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα το τμήμα πυγμαχίας του Άρη, αφού οι νεαροί πυγμάχοι του συλλόγου επέστρεψαν από το 3ο διεθνές tiger boxing cup με δυο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Το συγκεκριμένο διεθνές τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων το διήμερο 5 και 6 Ιούλιου και σε αυτό το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έλαβε μέρος μ’ έναν αθλητή και δυο αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος , όπως και με δυο αθλητές της παιδικής ακαδημίας.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Κωνσταντινούδης Γεώργιος στην κατηγορία των παμπαίδων στα 46 κιλά και η Κυρίτση Ευρυδίκη στην κατηγορία γυναικών στα 64 κιλά, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Οβσεπιάν Ελένη στην κατηγορία των γυναικών στα 69 κιλά.

Τέλος, στους αγώνες επίδειξης παιδικών ακαδημιών συμμετείχαν ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 32 κιλά και ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 22 κιλά, πραγματοποιώντας μία καταπληκτική εμφάνιση και αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται η παιδική ακαδημία του Άρη.