Θρίαμβος του ΝΟ Θεσσαλονίκης στο 84ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της πρώτης ημέρας των τελικών της Α΄Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε πολυνίκης στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 ετών κατακτώντας συνολικά 13 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά , 4 ασημένια και 5 χάλκινα .Δεύτερος ήταν ο ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου με 8 μετάλλια (4-3-1) και τρίτος ο ΝΟ Ιωαννίνων με επίσης 8 (3-2-3).

Ο ΝΟΘ αναδείχθηκε πρώτος και στη βαθμολογία συγκεντρώνοντας 139 βαθμούς έναντι 114 του ΝΟΙ που ήταν δεύτερος και 110.5 του ΟΕΑ&ΝΑΒ που ήταν 3ος .

Και οι 18 μεγάλοι τελικοί που διεξήχθησαν το Σάββατο είχαν έντονο συναγωνισμό ενώ ο καλοκαιρινός καιρός συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Όσοι ωστόσο δεν τα κατάφεραν να βρεθούν στην εγκατάσταση είχαν την ευκαιρία μέσω του live stream μιας ευγενικής προσφοράς της sportaltv.gr να τους παρακολουθήσουν μέσω του υπολογιστή τους ή του κινητού τους όπως θα γίνει και στους τελικούς της Κυριακής για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Ελ βαρών.

 

Σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 08.00  το πρωί και περιελάμβανε 20 μεγάλους τελικούς όπου θα κρίνουν και τον πολυνίκη της Α΄Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.