Θετικό δείγμα από Ολυμπιακό

Πάρα την ήττα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο που παρεμπιπτόντως κάνουν κοινή προετοιμασία  η ανδρική ομάδα των Πειραιωτών έδειξε θετικά στοιχειά.

Θετική είναι η εικόνα του πρώτου φιλικού για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, παρά την ήττα με σκορ 13-10 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Οι «ερυθρόλευκοι», που πραγματοποιούν κοινή προετοιμασία με τον ιταλικό σύλλογο στις εγκαταστάσεις του στη Γένοβα, έδειξαν καλά στοιχεία, με δεδομένο ότι η Προ Ρέκο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας.

Τα φιλικά συνεχίζονται την Τρίτη (13/10) στις 19:00 με αντίπαλο την Εθνική Γερμανίας και την Τετάρτη (14/10) κόντρα στην Εθνική Ιταλίας, ενώ θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Προ Ρέκο την Παρασκευή (16/10).

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 0-1, 5-2, 3-4

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Α. Πομίλιο): Τεμπέστι, Πιέτλοβιτς 5, Φιλίποβιτς 5, Αϊκάρντι 1, Φιγκάρι 1, Τζίτο 1, Σουκνό, Φοντέλι, Τζιάκοπο, Πρλάινοβιτς, Ίβοβιτς, Παστορίνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μουρίκης 2, Γενηδουνιάς 2, Μυλωνάκης 1, Γούνας 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Ντόσκας 1, Φουντούλης 1, Σμιθ, Ποντικέας, Βλαχόπουλος, Δερβίσης, Γαλανόπουλος.