Θέληση για να τρέξει έχει ο Σάινθ

Είναι καλά καλά ο Κάρλος Σάινθ μετά το ατύχημα που είχε στην πιστά της Ρωσίας στο Σότσι για το Grand Prix. Ότι είναι καλά στην υγειά του το δήλωσε ο ίδιος μεσώ του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Όλα καλά για τον Κάρλος Σάινθ… Το τρομακτικό ατύχημα που είχε στην πίστα του Σότσι στον τρίτο γύρο ελεύθερων δοκιμών όχι μόνο δεν του προκάλεσε τραύματα, αλλά φαίνεται πως δεν τον πτόησε καθόλου.

Λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του αεροπορικώς στο νοσοκομείο κι αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν το παραμικρό, ο 21χρονος πιλότος της Toro Rosso όχι απλώς καθησύχασε πως είναι απολύτως καλά, αλλά δήλωσε πως θέλει να τρέξει την Κυριακή στο ρωσικό Grand Prix!

«Όλα είναι καλά, μην ανησυχείτε για τίποτα! Ήδη σκέφτομαι πώς θα πείσω τους γιατρούς να με αφήσουν να τρέξω αύριο», έγραψε στο Twitter ο Σάινθ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

http://twitter.com/carlosainz/status/652814017069756417/photo/1

Ο μάνατζέρ του, λίγο νωρίτερα, είχε επίσης μοιραστεί με το κοινό τα ευχάριστα νέα. «Ο Κάρλος είναι μια χαρά. Του κάνουν κάποιες εξετάσεις, αλλά είναι εντάξει. Δεν πονά. Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας», έγραψε.

http://twitter.com/BOrtizE/status/652808041188990977/photo/1