Συνεχίζει αήττητη η Εθνική

Επίδειξη δύναμης από την Εθνική χάντμπολ Ανδρών στην Κοζάνη, που επικράτησε με 36-22 της Φινλανδίας και έκανε το 3 στα 3 στον προκριματικό όμιλο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021.

Τη νίκη με 36-22 πανηγύρισε στην Κοζάνη με αντίπαλο τη Φινλανδία η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δήλωσε: «Περιορίσαμε τα τρεξίματα της Φινλανδίας, που είναι το όπλο τους, ενώ ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο κύμα τους, από το οποίο πήραν πολλά γκολ. Στη σετ άμυνα ήμασταν πολύ καλοί και ότι πέρασε το σταμάτησαν ο Πέτρος και ο Κώστας (σ.σ. Μπουκοβίνας και Κοτανίδης), οπότε η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή. Η επιθετική μας λειτουργία ήταν μυαλωμένη, με πολλή διάθεση και το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους αθλητές μας».

Για τις περιπτώσεις των Τζηρά και Παπαδιονυσίου συμπλήρωσε: «Για τον Τζηρά είναι δύσκολο να έρθει μαζί μας στη Φινλανδία, αλλά θα ξέρουμε αύριο, ενώ για τον Παπαδιονυσίου εφόσον είναι καλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή».