Πηγαίνει Wimbledon ο Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ βλέπει ήδη την επόμενη μέρα μετά την κατάκτηση του 12ου τίτλου του στο Roland Garros, και αυτή περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στο Wimbledon, δίχως όμως να τον δούμε σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν από αυτό.

Ο Ισπανός, τόσο το 2017 όσο και το 2018 δεν αγωνίστηκε σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν από το All Engalnd Club και προτίθεται να κάνει το ίδιο και φέτος, ώστε να έχει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης μετά από μία επιτυχημένη αλλά κοπιαστική χωμάτινη σεζόν.

“Όπως ξέρουν όλοι, λατρεύω να παίζω στο γρασίδι. Αλλά, είναι επίσης γνωστό ότι δεν έχω τις δυνάμεις να παίζω δέκα σερί εβδομάδες πλέον. Οπότε έχω το πρόγραμμα μου.

Τα τελευταία δύο χρόνια που έπαιξα στο Wimbledon, δεν αγωνίστηκα σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν. Και αισθάνομαι ότι τα πήγα καλά. Ακόμα και τη χρονιά που αποκλείστηκε από τον Μιούλερ, έπαιξα καλό τένις.

Δεν προτίθεμαι να αλλάξω αυτό το πρόγραμμα που προφανώς δουλεύει καλά. Αυτό που μου δίνει τις περισσότερες ευκαιρίες να τα πάω καλά στο Λονδίνο είναι να είμαι υγιής παρά να έχω παίξει πολλά ματς” , τόνισε ο Ναδάλ στις δηλώσεις του.