Παρουσίαση με χαμόγελα στα δύο τμήματα του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του πόλο ανδρών και του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Η παρουσίαση των δύο αυτών τμημάτων έγινε ταυτόχρονα, διότι έχουν ως μέγα χορηγό την εταιρεία MORRIS.

Για το πόλο παρευρέθηκαν ο γενικός αρχηγός υγρού στίβου Γιάννης Ελευθεριάδης, ο προπονητής της ομάδας Πάνος Βέργος, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, ο Γιάννης Κεχαλάρης, ο Άρια Σολεϊμάνιπακ και ο Γιουράι Ζάτοβιτς.

Από την πλευρά των «μόνιμων πρωταθλητριών» παρευρέθηκαν ο έφορος της ομάδας Ηλίας Ναλμπάντης, ο γενικός αρχηγός Κώστας Βαρδαλής, ο προπονητής της ομάδας Πέρισα Κρστιτς και ο γυμναστής Νίκος Νικολάου. Από τις παίκτριες του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών η Ανθή Παπακωνσταντίνου, η Αναστασία Σπυριδωνίδου, η Γκιζέλα Μπετανκούρ, η Θωμαή Βαρδαλή, η Αναστασία Γκάτσιου και η Δήμητρα Καραπέτσα.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση:

Γιάννης Ελευθεριάδης (Γενικός αρχηγός υγρού στίβου):

«Εκ μέρους του ΑΣ θα ήθελα να αναφερθώ είναι πολύ ψηλά ο πήχης με τις μεταγραφές που έγιναν. Εγώ από την πλευρά μου είμαι δίπλα τους και πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να βγει στην τετράδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο μας τον κύριο Κατσαρή και τον χορηγό μας, τον κύριο Αμοιρίδη και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους».

Πάνος Βέργος (Προπονητής πόλο):

«Εύχομαι υγεία σε όλους. Στόχος η είσοδος στα Play-off. Έχουμε ξεκινήσει χάσαμε το ντέρμπι με την Βουλιαγμένη, όμως πιστεύω στην συνέχεια να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Παναγιώτης Τζωρτζάτος (Τερματοφύλακας πόλο):

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να μπούμε Play-off μας φέρονται άψογα δουλεύουμε πολλές ώρες μας υποδέχθηκαν πολύ καλά όλοι. Μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να πάμε και ψηλότερα. Πιστεύω ότι το άθλημα είναι στο DNA του ΠΑΟΚτσή το άθλημα διότι περιέχει μαχητικότητα».

Κώστας Βαρδαλής (Γενικός αρχηγός γυναικείου ποδοσφαίρου):

«Στόχος είναι το νταμπλ και φέτος. Αυτό που θέλαμε να αλλάξουμε ήταν η έδρα και το γήπεδο προπόνησης. Συζητήσαμε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γήπεδα της Μεσημβρίας. Μας «αγκαλιάσανε» και εκεί θα είναι η έδρα μας. Αλλάξαμε πολλά στην ομάδα, φέραμε εννιά παίκτριες με τις οκτώ να είναι διεθνείς. Επίσης στο πλάνο μας ήταν να υπάρχει και γυμναστής κάτι που είναι εξίσου σημαντικό και δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, αλλά και όλη την διοίκηση του ΑΣ».

Ηλίας Ναλμπάντης (Έφορος γυναικείου ποδοσφαίρου):

«Θέλω να επισημάνω ότι οι υποδομές είναι η «καρδιά» ενός τμήματος και έχουμε κάνει και συνεργασία με την ακαδημία Αετοί Θεσσαλονίκης. Θέλουμε μία καινούρια αρχή δίπλα με τα γήπεδα να βρίσκονται δίπλα από το «Παλατάκι» και πιστεύουμε πως με αυτές τις κινήσεις μπορούμε να φτιάξουμε μία ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα στο μέλλον, για να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Βαρδαλή Θωμαή (Αρχηγός γυναικείου ποδοσφαίρου):

«Στόχος είναι πάντα η πρωτιά στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πέρα από αυτό θέλουμε να προσφέρουμε και θέαμα για να πάμε ψηλότερα στην Ευρώπη. Το κλίμα είναι θετικό. Εδώ και 12 χρόνια όπου βρίσκομαι στην ομάδα, φέτος η ομάδα είναι πιο δεμένη από ποτέ. Είμαστε μία γροθιά και προσπαθούμε να εντάξουμε τα νέα κορίτσια δουλεύουμε σε πολύ καλές συνθήκες στη Νέα Μεσημβρία και ευχαριστούμε τον κ. Κατσαρή και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι’ αυτό».

Πέρισα Κρστιτς Προπονητής γυναικείου ποδοσφαίρου):

«Εγώ ήμουν πριν 10 χρόνια εδώ. Σήμερα όμως ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός, όλοι προσπαθήσανε να κάνουνε πράγματα για αλλαγές. Όλοι θέλουμε να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας. Θέλαμε να γίνουμε ποιο δυνατοί και δεν θέλουμε να είμαστε μόνο πρώτοι. Αυτές οι κοπέλες προσπαθούν να παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να προσφέρουμε ποιοτικό θέαμα».