«Ο Άρης είναι ο κυρίαρχος στο άθλημα»

Ο Γιώργος Γκαβέζος, προπονητής του τμήματος πυγμαχίας στον Άρη, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του, στο διεθνές τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τελείωσε η αγωνιστική περίοδος πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα των υποχρεώσεων του τμήματος. Δυο χρυσά και ένα αργυρό ήταν η συγκομιδή μεταλλίων μας στο διεθνές τουρνουά που αγωνίστηκαν οι αθλητές μας.

Το ένα χρυσό το έφερε ο Κωνσταντινούδης ο Γιώργος που είχε βγει 2ος στο Πανελλήνιο. Ήταν διεθνές το τουρνουά, έπαιξε κόντρα σε έναν αθλητή από την Κύπρο, σε ένα πολύ δυνατό ματς και μπόρεσε, κατάφερε να κερδίσει.

Η Κυρίτση η Ευριδίκη στις γυναίκες, που είναι ένα νέο κορίτσι στο τμήμα μας, ζευγάρωσε τα χρυσά, απέναντι σε μια Ελληνίδα αθλήτρια από τα Ιωάννινα. Έχουμε επενδύσει πάνω στις γυναίκες, έχουμε παράδοση στο άθλημα και τα πηγαίνουμε εξαιρετικά ανά τα χρόνια. Βγαίνουν καινούρια ταλέντα και βλέπουμε ότι υπάρχει συνέχεια, προσπαθώντας να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του τμήματός μας.

Δεν μπορεί κανείς να πει αν είναι ευχαριστημένος από τους αθλητές του, αλλά κατά μεγάλο βαθμό εμείς είμαστε. Πάντα κοιτάω το καλύτερο και λέω πως μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερα, όμως. Θέλω να μην είμαι πάντα απόλυτα ευχαριστημένος, ώστε να προσπαθούμε περισσότερο για κάτι καλύτερο. Προσπαθούμε πολύ να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις ηλικίες. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι ο κυρίαρχος στο άθλημα και προσπαθούμε να εδραιώσουμε αυτόν τον τίτλο».