«Μονόδρομος η νίκη»

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην A2 Γερμανίας, 6ος στη σχετική λίστα με 77 γκολ σε 13 ματς (μ.ο. 6 γκολ ανά παιχνίδι) με την φανέλα της Εμπορ Ροστόκ.

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος -που επιλέχθηκε για την αφίσα του αγώνα Ελλάδα- Κύπρος- μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την Κυριακάτικη (15:00, ΕΡΤ-2) αναμέτρηση.

Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ αναφέρθηκε στο πάθος και την διάθεση που πρέπει να επιδείξουν οι διεθνείς στον αγώνα για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης (3ος όμιλος) του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2017.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Είδαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο ματς απέναντι στη Λετονία. Συζητάμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας και να μην επαναλάβουμε το κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε διάρκεια στις καλές στιγμές του παιχνιδιού μας. Είναι μονόδρομος η νίκη με την Κύπρο, χρειαζόμαστε τους Πατρινούς φιλάθλους στο πλευρό μας για να μας στηρίξουν. Πρέπει να ματώσουμε ανεξαρτήτως ποιος είναι αντίπαλος μας».