Μετρούν αντίστροφα για το 8ο «Emeralds Cup» Spartakus

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 8ο “EMERALDS CUP” SPARTAKUS Ιnternational Rhythmic Gymnastics Tournament, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ 20-21 Οκτωβρίου.

Στους αγώνες οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α και έχουν την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας θα πάρουν μέρος 170 αθλήτριες της ρυθμικής από τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία, την Γερμανία και την Ελλάδα. Παρών θα φωνάξει και η Εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής με πολυμελή αποστολή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα αρχίζουν στις 10π.μ. και θα ολοκληρώνονται στις 8π.μ.

«Επιχειρούμε να κρατάμε ψηλά το επίπεδο των αγώνων, κάθε χρόνο. Έχουμε δημιουργήσει έναν θεσμό για την ρυθμική γυμναστική και στοχεύουμε να τον συντηρήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Γ.Ε.Μ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Γιώργος Δέλλιος και συμπλήρωσε: « Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστέκονται στην προσπάθεια μας και καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών για να απολαύσει το υψηλού επιπέδου θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλήτριες».

Οι αγώνες θα μεταδίδονται live από το grmnasticsdvd.de το οποίο είναι παγκόσμιου κύρους κανάλι στο you tube εξειδικευμένο στη γυμναστική και με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Σήμερα στις 12.30 στο Κέντρο Πολιτισμού Θέρμης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες.