Φριτζ: «Έχω κερδίσει πολλά χρήματα από το στοίχημα»

Ο Τέιλορ Φριτζ σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πάθος του για τα video games, επισημαίνοντας το γεγονός ότι έχει κερδίσει πολλά χρήματα από τα στοιχήματα που έβαλε με άλλους τενίστες, παίζοντας FIFA.

Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ανδρικού Tour, ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτζ, μίλησε για το πάθος του με τα βιντεοπαιχνίδια. Ο 20χρονος σε συνέντευξή του στην INews, τόνισε πως όταν δεν παίζει τένις, περνάει την ώρα του παίζοντας τέτοια παιχνίδια.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στα στοιχήματα που βάζει με άλλους αθλητές, οι οποίο νομίζουν πως μπορούν να τον κερδίσουν, αλλά χάνουν συνέχεια… χρήματα, μιας και ο ίδιος είναι ο καλύτερος από όλους τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πάρα πολύ καλός στα video games. Πολλές φορές μάλιστα κάνω και πλάκα, λέγοντας πως αν δω ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά με το τένις, θα το γυρίσω στα eSports. Είμαι πολύ κοντά στο επίπεδο των καλύτερων.

Όσο περισσότερο χαρούμενος είσαι, τόσο καλύτερα αποτελέσματα στο Tοur έχεις. Όταν δεν είμαι σε court, ή στο γυμναστήριο, τότε παίζω πάρα πολλή ώρα video games και χαίρομαι για αυτό. Είναι το ιδανικό για εμένα.

Οι αθλητές δουλεύουν τόσο σκληρά και δεν έχουν δυνάμεις να βγουν μετά, άρα εμένα μου αρέσει να κάθομαι μέσα μη σπαταλώντας πολλή ενέργεια και να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Έχω κερδίσει πάρα πολλά χρήματα από στοιχήματα που έβαλα με άλλους τενίστες.

Νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν καλά FIFA, όμως κανείς δεν είναι στο επίπεδό μου. Το τένις με έχει βοηθήσει και στα βιντεοπαιχνίδια, μιας και μπορώ και εκμεταλλεύομαι τα αντανακλαστικά μου και την καλή μου όραση”.

Πηγή: Tennis24.gr