Διακρίθηκαν οι πυγμάχοι του Άρη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Άρη υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Πυγμαχιας στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Μιχαήλ Μπογδάνος» το περασμένο σαββατοκύριακο.

Οι αθλητές του Άρη, που διακρίθηκαν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ήταν οι εξής:

– χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παμπαίδων στα 44,5 κιλά Γιώργος Κωνσταντινούδης και στα 46 κιλά ο Εμμανουήλ Κουλούρης

– χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών στα 64 κιλά χρυσό μετάλλιο η Ευρυδίκη Κυρίτση

– χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών στα 75 κιλά ο Γεώργιος Γιαννάκης, στα 81 κιλά ο Λεωνίδας Νάκος και στα +91 ο Ιωάννης Δρούγος, ενώ αργυρό μετάλλιο στα 75 κιλά ο Νικόλαος Αποστολίδης.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην κατηγορία παμπαιδων και στα 46 κιλά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Νικόλαος Τσολάκης, στην κατηγορία των παίδων και στα 80 κιλά το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Άγγελος Ιωάννου, ενώ στην κατηγορία των ανδρών και στα 69 κιλά πήρε το χρυσό μετάλλιο ο Στάθης Καραβάσιας και στα +91 ο Στέφανος Χολέβας, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε στα 75 κιλά ο Φίλιππος Μπαντιος και ο Ανδρέας Κωνσταντής στα 81 κιλά.

Στους αγώνες συμμετείχαν και παιδικές ακαδημίες σε αγώνες επίδειξης: οι μικροί πυγμάχοι του Άρη που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής:

– στα 28 κιλά ο Τριαντάφυλλος Καλπάκης

– στα 30 κιλά ο Αλέξανδρος Κωνσταντινούδης

– στα 32 κιλά ο Πέτρος Κωνσταντινούδης και

– στα 34 κιλά ο Δημήτριος Ράπτης.