Δεν πάει στο πανελλήνιο η Στεφανίδη

4rd Athens Street Pole Vault in Athens Syntagma Square, 11 April 2016, Syntagma Square, Athens, Greece, Photo by Lazaros Koukorikos / Reporter Images

Την απόφασή της να μην λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που θα γίνει στην Πάτρα πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά από συνεννόηση που είχε με τον Εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση. Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ είχε μια ενόχληση στο ισχίο στο Diamond League της Λοζάνης και αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να μην κάνει στην παρούσα φάση αγώνα.

Η Στεφανίδη σημείωσε 4,82 που είναι η κορυφαία επίδοσή της για φέτος στο Diamond League της Λοζάνης, δείγμα ότι βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

«Θεωρήσαμε πως είναι προτιμότερο να συνεχίσω την προπόνηση μου και να μην επιβαρυνθώ με έναν ακόμη αγώνα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών της Πάτρας», είπε η Στεφανίδη.