Χάντμπολ: Αιφνιδιαστική παραίτηση Πιπελίδη από τον Άρη

Μετά από δύο σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Άρη, όπου μεταξύ άλλων επετεύχθη η άνοδος στην Α1 και η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ο Ευθύμης Πιπελίδης αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Άρη.

Ο έμπειρος τεχνικός, σε γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στις αντιξοότητες που έπρεπε να αντιμετωπίσει η ομάδα και ευχαρίστησε τη διοίκηση και τις αθλήτριες για την άριστη συνεργασία.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Α.Σ. ΑΡΗ και ιδιαιτέρως τον κύριο Ευάγγελο Αγγελούση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ακόμη μια φορά και μου ανέθεσαν τις τύχες της ομάδας. Ανέλαβα το γυναικείο τμήμα του συλλόγου την περσινή σεζόν στην Α2 εθνική κατηγορία. Οι προοπτικές και οι στόχοι επετεύχθησαν και η ομάδα προβιβάστηκε στην Α1. Επόμενος στόχος της ομάδας ασφαλώς και ήταν η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και με τον καιρό η καθιέρωσή της στα μεγάλα σαλόνια. Η συνεργασία μας ήταν άριστη υπερνικώντας σοβαρά προβλήματα λειτουργικής φύσεως όπως π.χ. πως ήταν η μόνη ομάδα στην Α1, η οποία είχε ΜΟΝΟ μισό γήπεδο για να προπονηθεί. Οι αθλήτριές μας, όμως, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη του στόχου και τις ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια τους. Προσωπικοί λόγοι, όμως, που είναι επάνω από τα «θέλω» μου καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Αποχωρώ με ήσυχη την συνείδησή μου, νιώθοντας πως έπραξα το καθήκον μου με πλήρη ευσυνειδησία και ακεραιότητα, με μοναδικό γνώμονα ΠΡΩΤΑ το καλό των αθλητριών και μετά του συνόλου. Εύχομαι στις αθλήτριες υγεία και πρόοδο, σε αυτές και στις οικογένειες τους. Κλείνοντας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τον κ. Αγγελούση, ο οποίος είναι ο δημιουργός αυτής της ομάδας, την αθλήτρια και συνεργάτιδα μου Αθηνά Αλεξιάδου, όπως επίσης και τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κουράκο, Τάσο Οικονόμου, Γιώργο Ανδρεάδη και Χάρη Παπαδόπουλο».