Από το Nomads απευθείας στον… τελικό! (pics)

Αποστολή στην Άρτα: Ελένη Τσαλκατίδου

Η Αθηνά Κωστοπούλου αποτέλεσε μία από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ κατά τη χειμερινή περίοδο και ενώ η ίδια λίγες ημέρες πρι ολοκλήρωνε την παρουσία τους στο reality επιβίωσης, Nomads.

Η ίδια μίλησε στο arenafm.gr για το αν έχει προλάβει να προσαρμοστεί, το πώς νιώθει που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ενώ απέφυγε να κάνει τις προβλέψεις της για τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Από τα βαθιά της θάλασσας στα βαθιά του… κυπέλλου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσαμρμοστεί εντελώς. Κάνω μεγάλη προσπάθεια και οι συμπαίκτριές μου με βοηθάνε πολύ, όπως και η δίψα και η θέληση όλων για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου».

Όσο για το αν έχει ξαναπαίξει σε τελικό κυπέλλου, η ίδια δήλωσε πως «έχω παίξει σε άλλους δύο τελικούς, τη μία φορά με τη Νέα Ιωνία και τη δεύτερη με τον ΠΑΟΚ και έχω 100% επιτυχία», ενώ για το αυριανό ματς, τόνισε:

«Θα γίνει ένας πολύ δυνατός τελικός. Όλα τα κορίτσια είναι έτοιμα, το κλίμα είναι πολύ καλό και η σκληρή δουλειά που έχουν κάνει από το καλοκαίρι και που κάνουμε μαζί από τον Γενάρη θα φανεί αύριο στο γήπεδο».

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει πρόβλεψη για το νικητή, επεσήμανε: «Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις και κρατάω μικρό καλάθι. Δεν μας θεωρώ το φαβορί, γιατί αυτό μπορεί ν’ αλλάξει ανά πάσα στιγμή».