Αναβλήθηκε το ματς του Τσιτσιπά στη Ρώμη

Ακατάπαυστα βρέχει καθόλη τη διάρκεια της Τετάρτης στη Ρώμη με αποτέλεσμα να μην έχει παιχτεί ούτε πόντος για τους προγραμματισμένους αγώνες της μέρας με ορατό, πλέον, το ενδεχόμενο να μεταφερθούν όλοι οι αγώνες για την Πέμπτη.


Μία μέρα-πανδαισία τένις περιμέναμε στη Ρώμη με την παρουσία των Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Τσιτσιπά και Σάκκαρη να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων φίλων του τένις αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια…

Έχουν “ανοίξει” οι ουρανοί από το πρωί της Τετάρτης στην “Αιώνια Πόλη” μέχρι και αυτή τη στιγμή, με συνέπεια να μην έχει παιχτεί ούτε πόντος στους αγώνες του αντρικού και του γυναικείου προγράμματος.

Από αναβολή σε αναβολή το πάνε οι διοργανωτές περιμένοντας τα…χαρμόσυνα νέα από τον καιρό που δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής με την τελευταία ενημέρωση να μιλά για νωρίτερη πιθανή έναρξη αγώνων στις 20:30 GR.

Ενώ πράττουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεκινήσουν έστω κάποια ματς από την Τετάρτη, η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για βροχές μέχρι το βράδυ και είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να μην δούμε καθόλου αγωνιστική δράση και να μεταφερθεί το πρόγραμμα για την Πέμπτη.

Πηγή:tennis24.gr