Άλλαξε προπονητή η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη “χώρισε” με τον Σουηδό, πρώην πλέον, προπονητή της Τόμας Γιόχανσον και το 2019 θα δουλέψει με τον παλιό γνώριμό της, Μαρκ Πέτσι.

Ο πρώην προπονητής του Άντι Μάρεϊ και φυσικά πρώην συνεργάτης της Μαρίας Σάκκαρη, Μαρκ Πέτσι, θα καθοδηγήσει το 2019 την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αυτήν την στιγμή, την επικείμενη σεζόν.

Η Μαρία “χώρισε” με τον Τόμας Γιόχανσον πρόσφατα και εφόσον ο Πέτσι δεν δεσμεύεται από το SkySports το 2019 (στο οποίο ήταν σχολιαστής πέρσι), θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της 23χρονης στο γυναικείο Tour.

Στο Tennis24.gr μίλησε η 23χρονη πρωταθλήτριά μας, για την αλλαγή του προπονητή της και την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη για την νέα συνεργασία μου με τον Μαρκ (Πέτσι). Είχαμε δουλέψει μαζί πριν λίγο καιρό και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη από την χημεία μας.

Όσο διάστημα δεν ήταν προπονητής μου, διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις και αυτό βοήθησε στο να συμφωνήσουμε να συνεργαστούμε ξανά. Είμαστε και οι δυο χαρούμενοι για την νέα πρόκληση και ελπίζω το 2019 να είναι μια καλή χρονιά για εμάς.

Όσον αφορά τον Τόμας (Γιόχανσον), η λύση της συνεργασίας μας έγινε φιλικά. Διατηρούμε καλές σχέσεις ακόμη. Τον ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία μας και του εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον, γιατί φέτος διανύσαμε μια επιτυχημένη σεζόν μαζί”.