Ένταση για «Ελληνικός Χρυσός»

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ πριν λίγη ώρα, όπου προέκυψε ένταση και διαφωνίες για πιθανή χορηγία από την «Ελληνικός Χρυσός».

Μάλιστα  ζητήθηκε από τον Γιώργο Ανδρέου, να διαβεβαιώσει τους παρευρισκόμενους, ότι δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» στο μέλλον και στην ομάδα του βόλεϊ.

Ο ίδιος, επιφυλάχτηκε να απαντήσει επί του θέματος, καθώς θεωρεί πως στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα μας, δεν πρέπει να απορρίπτεις προτάσεις που εμπεριέχουν οικονομικά οφέλη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, σχολίασε επί του θέματος:

«Με τον ΠΑΟΚ είμαστε, ούτε πολιτικά παιχνίδια παίζουμε, ούτε σε πολιτικά παιχνίδια συμμετέχουμε. Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ επιδιώκουμε. Οι μισοί σύνδεσμοι είναι με τον Ελληνικό Χρυσό και οι άλλοι μισοί εναντίον», είπε ο πρόεδρος και συμπλήρωσε: «Δεν με νοιάζει αν είναι ο χρυσός, ο χαλκός ή τα σιτάρια. Εγώ βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα. Σήμερα δεν υπάρχει καμία δέσμευση για χορηγία με την Ελληνικός Χρυσός. Το τι κάνει ο Ελληνικός Χρυσός αφορά την κοινωνία. Τότε γιατί να πάρουμε το Στοίχημα ή το Καζίνο ως χορηγούς. Ο τζόγος δεν κλείνει σπίτια; Και όμως, σήμερα ο ΟΠΑΠ και οι στοιχηματικές εταιρίες είναι κύριοι χορηγοί στον ελληνικό αθλητισμό».

Για την ιστορία πάντως, δεν υπάρχει σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ, που να είναι υπέρ της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική….