Ρεκόρ καριέρας για τον Λίνο Χρυσικόπουλο

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο με 92-74 και ο Λίνος Χρυσικόπουλος έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων!

Ο 26χρονος πέτυχε 21 πόντους από τους οποίους τους 18 τους έβαλε στο πρώτο ημίχρονο.

Στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε, πέτυχε 21 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/4 βολές, ενώ είχε ποσοστό ευστοχίας 100% από τα 6,75 με 4/4 τρίποντα.

Τα όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι σε όλο το υπόλοιπο, ήμασταν μέσα στο πλάνο μας. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, οι πολλές οι ασίστ και τα λίγα λάθη. Αυτό έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά».

Για τη διαχείριση της εβδομάδας με τρία παιχνίδια σε έξι μέρες:
«Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία που έχουμε τέτοια εβδομάδα. Για αυτό είμαστε εδώ. Αυτή πρέπει να είναι η αντίδραση που πρέπει να έχουμε. Και αυτή είναι και η διαφορά για να μας κάνει μεγάλη ομάδα».

Για το δικό του ρεκόρ σήμερα με τους 21 πόντους:
«Νιώθω καλά, όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουμε με την ομάδα περισσότερο, εννοείται ότι όλοι νιώθουμε καλύτερα. Μου έδωσαν τα σουτ και μπήκαν».

Για τον ελληνικό κορμό της ομάδας:
«Η ομάδα στηρίζεται σε όλους τους παίκτες. Όλοι είναι σημαντικοί. Σε αυτόν τον αγώνα και τον προηγούμενο, έτυχε να είναι καλα οι Έλληνες. Σε άλλα ήταν οι Αμερικάνοι».

Για το παιχνίδι με τη Σαλόν:
«Είναι μονόδρομος η νίκη. Δε μπορούμε να μπούμε επιδιώκοντας μόνο τη διαφορά. Θα ξεκινήσουμε για τη νίκη και αν δούμε ότι η Σαλόν μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε τη διαφορά, θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Για την προσαρμογή σήμερα παρά τα προβλήματα Χαραλαμπόπουλου και Μαργαρίτη:
«Η ομάδα αυτή έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, οπότε αν θεωρήσουμε ότι η διάθεση στην άμυνα είναι αδιαμφισβήτητη για τον καθένα, δεν πιστεύω ότι η επίθεση θα είναι πρόβλημα με 1-2 απουσίες».