Πρόβλημα με Χιμένες, πάει για μεγαλύτερη τιμωρία!

Απών από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ορεστιάδα θα είναι ο Χαβιέρ Χιμένες του ΠΑΟΚ, καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, όταν δέχτηκε ένα μπουκάλι με αποτέλεσμα να πετάξει και αυτός μια μπάλα προς το μέρος των φιλάθλων.

Ο Κουβανός κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία (δυο αγωνιστικών), καθώς αθλητικός δικαστής κάλεσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον παίκτη σε απολογία. Αν τιμωρηθεί τελικά με δυο αγωνιστικές, τότε θα χάσει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ένατη αγωνιστική.

O αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ καλεί σε απολογία:
1. Το ΤΑΑ Ολυμπακός όπως μέχρι την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 11.00 να παραστεί ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που διεξήχθη στις 5 Δεκεμβρίου 2015 για την 7η αγωνιστική. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οπαδοί του Ολυμπιακού εξύβρισαν τον αθλητή του Παναθηναϊκού Σωτήρη Πανταλέων.
2. Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 όπως μέχρι την Παρασκευή  11/12/2015 και ώρα 10.30 να παραστεί ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΑΣ Αρης που διεξήχθη στις 5 Δεκεμβρίου 2015 για την 7η αγωνιστική. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οπαδοί του Ηρακλή πέταξαν κάδο σκουπιδιών εντός αγωνιστικού χώρου και έφτυσαν παίκτη του Άρη.
3. Το ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου όπως μέχρι την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 10.30 να παραστεί ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα A.O. Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 6 Δεκεμβρίου 2015 για την 7η αγωνιστική. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πετάχτηκε κουτάκι αναψυκτικού προς τον αθλητή του ΠΑΟΚ Χαβιέ Χιμένες.
4. Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και τον αθλητή του Χαβιέ Χιμένες όπως μέχρι την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 10.30 να παραστούν ή να καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα A.O. Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 6 Δεκεμβρίου 2015 για την 7η  αγωνιστική. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αθλητής Χαβιέ Χιμένες πέταξε προς την εξέδρα προπονητική μπάλα.