«Πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στο μέγιστο της απόδοσής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες αυτή την περίοδο θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Ξεκινήσαμε καλά με αρκετή δουλειά στο σέρβις και στο κομμάτι μπλοκ άμυνα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την ψυχραιμία μας. Χάσαμε και την ποιότητα του σέρβις μας. Ένα κλειδί είναι αυτό του σερβίς. Είχαμε κάποια σετ μπολ. Αν καταφέραμε να κλείσουμε μια φάση λίγο πιο ποιοτικά ίσως θα ήταν διαφορετικά. Δεν είχαμε την υπομονή και την επιμονή που θα ήθελα. Είμαι ευχαριστημένος. Επιμέρους πρέπει να δούμε τα πράγματα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Χωρίς να θέλω να πω ότι δε θέλαμε να το κερδίσουμε Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το διάβασμα του παιχνιδιού του Τσούπκοβιτς και την αλλαγή της ΑΕΚ: «Δεν είναι τόσο μόνο το διάβασμα που κάναμε γιατί δεν έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια. Δώσανε μια διαφορετική ενέργεια στην ομάδα. Βελτίωσαν την απόδοσή τους. Για το πρωτάθλημα δε σημαίνει τίποτα αυτό το αποτέλεσμα. Στην πορεία θα δούμε τι θα κάνουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος»