Καμιά επαφή με Δρίκο

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να αναπτύχθηκε φημολογία αναφορικά με τον όνομα του Σωτήρη Δρίκου για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει αυτή την ώρα καμιά επαφή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Α», ουδέποτε Δρίκος και ΠΑΟΚ συζήτησαν για να αναλάβει ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας.  Μάλιστα, μέχρι και αυτή την ώρα που γράφετε αυτό το άρθρο, κανείς άνθρωπος του «δικεφάλου» δεν έχει προβεί στο να τηλεφωνήσει στον έμπειρο τεχνικό.

Το αν θα το κάνουν αργότερα είναι άγνωστο, πάντως τις επόμενες δυο ώρες σίγουρα δεν θα μπορούν… καθώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει προγραμματισμένο ραντεβού με την συνδρομητική τηλεόραση ώστε να σχολιάσει τις φάσεις της αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως νωρίτερα υπήρξε επαφή με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Α», ο έμπειρος τεχνικός δεν πείστηκε από τις προτάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Μάλιστα τόνισε αρκετές φορές, πως για να πει το «ΟΚ» θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που έγιναν το καλοκαίρι και τα οποία έφεραν την απόλυση του. Ζήτησε δυο – τρεις ημέρες για να το σκεφτεί, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ τόνισαν πως δεν υπάρχει χρόνος καθώς την Πέμπτη ο «δικέφαλος» κοντράρεται με την Ορεστιάδα.

Το τι θα γίνει πάντως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες…