Καλμαζίδης: «Δε λειτουργούμε καλά υπό πίεση»

Στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν λειτουργεί με τον κατάλληλο τρόπο υπό πίεση στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

«Υπάρχουν πολλά και διάφορα μικρά πράγματα που επηρεάζουν την απόδοσή μας. Δεν έχουμε σταθερότητα και όταν παίζουμε υπό πίεση δεν λειτουργούμε καλά. Κι αυτό φαίνεται έντονα στο τέλος. Ο Μπέλος έπαιξε καλά. Νομίζω ότι πρόβλημα ήταν δικό μας. Εμείς δεν μπορούμε να βγούμε από μία δύσκολη και αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα. Μας προβληματίζει η δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε τάι μπρέικ. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι πιστεύω ούτε θέμα τακτικό ούτε ικανότητας που έχουν τα παιδιά. Η λειτουργία της ομάδας δεν βγαίνει όπως θα θέλαμε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος και στρες στην ομάδα και είναι φανερό όταν είμαστε από κάτω. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Αυτό μόνο μέσα από μία δύσκολη διαδικασία όπως αυτή που περνάμε τώρα μπορούμε να το ξεπεράσουμε», ανέφερε αρχικά.

Για τη δεύτερη θέση: «Αν δεν παίζουμε εμείς όπως θέλουμε δεν έχει καμία σημασία η θέση. Επικεντρώνομαι στο τι κάνουμε στο γήπεδο και στην απόδοσή μας. Οι θέσεις σίγουρα παίζουν το ρόλο τους, αλλά αυτό που θέλω είναι να βελτιωθούμε και να είμαστε καλά στα πλέι οφ».