Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε τα γνωστά προβλήματα ενώ σε αυτούς προστέθηκαν και οι διεθνείς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ:

Μετά το ρεπό της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, έστω και χωρίς τους διεθνείς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας είχε χαρακτήρα προσαρμογής σε αερόβιους ρυθμούς. Ο προσανατολισμός ήταν την αμυντική και την επιθετική τακτική μέσα από ασκήσεις ειδικού στόχου.

Ο Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αδιαθεσίας, ενώ σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας κι ο Γκόικο Τσίμιροτ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις με μπάλα. Οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Γιάννης Μυστακίδης, Ζάιρο έκαναν θεραπεία και ποδήλατο, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης 100 μέρες μετά τον τραυματισμό του συνεχίζει αποθεραπεία και μυική ενδυνάμωση.

Την Τρίτη (29.03) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.