«Όσο πιο ψηλά γίνεται»!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ στο βόλεϊ. Οι αθλητές του Δικεφάλου του Βορρά έχουν καθημερινά προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), με τον Νίκι Ζελιάσκοφ, να προσπαθεί να «δέσει» το νέο ρόστερ. Πέρα όμως από τις προπονήσεις, αυτές τις ημέρες γίνονται και οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών της ομάδας. Την περασμένη Δευτέρα πέρασε ένα γκρουπ αθλητών από τις απαραίτητες εξετάσεις,  ενώ σήμερα θα πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι, ώστε ο κόουτς της ομάδας να έχει πλήρη εικόνα.

«Να είναι μαζί μας παντού…»

Ένας από τους αθλητές του ΠΑΟΚ που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με τον «δικέφαλο» αλλά και δύσκολες καταστάσεις στο σύλλογο είναι ο Γιάννης Παντακίδης.  Ο έμπειρος αθλητής των «ασπρόμαυρων» που είναι ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας  και έχει ζήσει πολλά στο τμήμα του Δικεφάλου του Βορρά, μίλησε στην «ArenaPress», για την νέα δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Ο έμπειρος παίκτης του ΠΑΟΚ σχολιάζει το νέο ρόστερ που δημιουργήθηκε, μιλάει για τους αντιπάλους του «δικεφάλου» στο πρωτάθλημα, ενώ στέλνει και το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας!

Γιάννη, νέα ομάδα, νέο σύνολο…

«Ναι έτσι είναι… Ξεκινήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με ένα διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι. Ήρθαν αρκετοί νέοι αθλητές αλλά και νεαροί σε ηλικία και όλοι έχουν δείξει αυτές τις ημέρες ότι έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και για διακρίσεις. Θέλουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι, για να κάνουμε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα».

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους της ομάδας;

«Σίγουρα οι στόχοι μας θα είναι και φέτος να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε… Μετά το νταμπλ που πήραμε την περσινή σεζόν, είναι λογικό να βάζουμε πολύ ψηλά τον πήχη, ωστόσο θα περιμένουμε την διοίκηση να ανακοινώσει τους στόχους και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε και εμείς. Πάντως σαν σύλλογος ο ΠΑΟΚ, πρέπει πάντα να κοιτάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το σχόλιο σου για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω πως οι περισσότερες ομάδες θα είναι δυνατές φέτος. Αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν με σημαντικούς αθλητές και θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Εμάς αυτό που μας απασχολεί, είναι να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε όλους».

Ο κόσμος την περσινή σεζόν σας στήριξε και με το παραπάνω. Ποιο μήνυμα θέλεις να τους στείλεις;

«Ο κόσμος είδε πέρυσι την μεγάλη προσπάθεια που έκανε το τμήμα και μας βοήθησε στους ημιτελικούς και στα τελικά και εύχομαι να γίνει και φέτος κάτι ανάλογο. Η διοίκηση ενημέρωσε πως οι τιμές των διαρκείας θα είναι προσιτές για όλους και εύχομαι ο κόσμος του ΠΑΟΚ να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια μας. Εύχομαι να τους έχουμε κοντά μας και στην Ελλάδα αλλά και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες».