Τερζής: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Το βραβείο για το καλύτερο μπλοκ της  χρονιάς παρέλαβε ο Θάνος Τερζής, με τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ Να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο Δικέφαλο και την νέα σεζόν.

«Θα αφιερώσω το έπαθλο στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου και από εκεί και πέρα και στους συμπαίκτες μου, γιατί ξέρουν πολύ καλά πως το «τρολάρισμα» για το μπλοκ στους πασαδόρους είναι πολύ μεγάλο! Και καθημερινό… Οπότε θα το αφιερώσω και σε αυτούς. Η οικογένεια είναι τα παιδιά μου, η γυναίκα μου.Όλοι, γιατί με βοηθάνε και ξέρουμε πολύ καλά πως οι αθλητές θέλουν μεγάλη υποστήριξη για να κάνουν αυτή τη δουλειά που κάνουνε. Ο Αγκάμεζ έχει κόρη κάποιων μηνών, εγώ έχω κόρη έξι χρονών, οπότε μπορούμε να καταλάβουμε σε άλλο επίπεδο, πόσο βοηθάει».

Για τις σκέψεις του στο φιλέ την ώρα του μπλοκ: «Βγαίνει η ένταση όλου του παιχνιδιού. Επειδή είχαμε αμφισβητηθεί όλη τη χρονιά, που δεν είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα είναι ένας τελικός, σε ένα πολύ κομβικό σημείο γιατί το παιχνίδι τελειώνει εδώ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να παίζει καλύτερα σε αυτό το σετ και μας δίνει μια μεγάλη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια της σειράς των τελικών».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Όχι, αλλά έχω μιλήσει… Το κλίμα είναι θετικό, θα μιλήσω και με τον κύριο Τσαλόπουλο και θα δούμε τις επόμενες ημέρες. θέλω να μείνω στον Π.Α.Ο.Κ. και νομίζω πως και η ομάδα είναι πολύ θετική, οπότε θεωρώ ότι θα «τα βρούμε» και δεν νομίζω πως θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα».