Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης, που θα γίνει την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 18:00 για την σειρά των μικρών τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων, παραμένουν οι ίδιες και ξεκινούν από τα 10€, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι ότι στην τρίτη (τελικά) φάση των πλέι οφ δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών BLACK και WHITE.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα εξής σημεία…

Από το PAOK Sports Arena (10:00-20:00),

Μέσω  Internet, από το δίκτυο της TICKETHOUR,

Από τα μηχανήματα APS της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και από…

Το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

 

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/6/2015 στις 18:00 είναι…

 

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

 

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών SILVER, GOLD, LOUNGE και ΒOX, ισχύουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και στους αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ.

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία [email protected] Μέσω του [email protected] ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.