Προπονητικά κέντρα στη Λαμία και στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ

Το επιτυχές στοίχημα των προπονητικών κέντρων ανά την επικράτεια, επεκτείνεται. Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει δύο νέες σημαντικές συνεργασίες, δύο νέα προπονητικά κέντρα, στα οποία εντοπίζονται και προπονούνται ταλαντούχοι νέοι ποδοσφαιριστές, αυτά της Λαμίας και του Ρεθύμνου.

Η ανάγκη να «καλυφθεί» η ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, η τεράστια συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που παρατηρήθηκε στα camp τουΠΑΟΚ που έγιναν στη Λαμία και από τις 28 ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής, ήταν  μόνο το πρώτο βήμα για να δημιουργηθεί και στην περιοχή προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Το κέντρο λειτουργεί ήδη στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και Αίαντας Λαμίας, έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις επίλεκτων ποδοσφαιριστών και ο προγραμματισμός αφορά σε εβδομαδιαίες προπονήσεις και στην Άμφισσα, αλλά και στην Μαλεσίνα.

Στο δεύτερο τουρνουά προπονητικών κέντρων που έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΚ για τις 31 Μαϊου, θα συμμετάσχουν φυσικά και οι επίλεκτοι του κέντρου της Λαμίας. Επισήμως τα εγκαίνια θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο.

Να σημειωθεί ότι σημαντική συνεισφορά στο project  του ΠΑΟΚ στη Λαμία έχουν οι κ.κ. Κώστας Σακελλάρης, Θωμάς  Σιάπας, Ηλίας Ρήγας, Δημήτρης Σταυρογιάννης και Δημήτρης Καρακώστας.

Η μεγάλη αποδοχή από τις ακαδημίες του Ρεθύμνου, εξάλλου, έδωσε την ώθηση στον ΠΑΟΚ να επεκταθεί και σ’ αυτή την πόλη της Κρήτης – λειτουργεί ήδη το προπονητικό κέντρο στο Ηράκλειο.

Με την συνεργασία των ακαδημιών Αστέρας Ρεθύμνου, Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Πέραμα Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Επισκοπή ΟΦ ΑρμένωνΡεθύμνου, ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ήδη – αν και τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο – το προπονητικό του κέντρο στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, με την προοπτική να επεκταθούν οι προπονήσεις των ταλαντούχων παιδιών και στις εγκαταστάσεις άλλων ακαδημιών, όπως αυτή του Ολυμπιακού.

Και οι επίλεκτοι του προπονητικού κέντρου στο Ρέθυμνο, άλλωστε, θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο δεύτερο τουρνουά προπονητικών κέντρων, που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ στις 31 Μαϊου.

Πηγή: Paokfc.gr