Με Λούκας αλλά χωρίς Περέιρα η προπόνηση

Επανήλθαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τη Λοκομοτίβα.

Ο Λούκας Πέρεθ  είχε συνομιλία με τον Ίγκορ Τούντορ και πλήρωσε το -αυξημένο πια- πρόστιμο που του είχε επιβληθεί, αναγνωρίζοντας το λάθος του. Ο Ισπανός κέρδισε έτσι το δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις και υπολογίζεται πλέον κανονικά.

Δεν συνέβη το ίδιο ωστόσο με τον Φακούντο Περέιρα που δεν αποδέχτηκε την ποινή του και θα συνεχίσει να γυμνάζεται μόνος του. Ο ποδοσφαιριστής είχε συνομιλία και με τον αθλητικό διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν και του διαμηνύθηκε πως οι κανόνες που έχει θέσει ο προπονητής πρέπει να γίνονται σεβαστοί σε κάθε περίπτωση και πως δεν είναι δυνατό να συμμετάσχει στις προπονήσεις χωρίς να πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και συνεχίστηκε με τακτική στην επιθετική ανάπτυξη. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με «ανοίγματα» σε πιο ελαφρύ ρυθμό για όσους αγωνίστηκαν την Πέμπτη.

Κανονικά προπονήθηκαν Γκολάσα και Κωνσταντινίδης που δεν συμμετείχαν στην αποστολή της Κροατίας. Ο Παναγιώτης Γλύκος που υπέστη θλάση β´ βαθμού στον πλατύ ραχιαίο θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό, ενώ και ο Κλάους ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο διεθνής επιθετικός έβγαλε τα ράμματα και τις γάζες από το τραυματισμένο του δάχτυλο.

Τέλος, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κουλούρης , Πόζογλου καιΔεληγιαννίδης και θα συμμετάσχουν σε αυτές τουλάχιστον ως την Πέμπτη. Οι διεθνείς νεαροί ενδέχεται να πάρουν στη συνέχεια κάποιες μέρες άδεια, λόγω της καλοκαιρινής επιβάρυνσης λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής. Από αυτούς ο Πόζογλου λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το αυριανό πρόγραμμα περιέχει διπλή προπόνηση. Το πρωί σε δυο γκρουπ (11:00 και 12:00) οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και το απόγευμα (19:00) τακτικής.

Πηγή: Paokfc.gr